RRETH NESH

Postuar lajme nga bota Ne 14:32 22-05-2012 Me 1 Koment

logo1-2Lajm-Shqip. Ne jemi nje oragnizate jo fitimprurese dhe jo qeveritare e perbere me vullnetare nga e gjithe Shqiperia. Slogani yne eshte “Ne jemi zeri juaj me lajmet me te sakta”

Misioni yne

Misioni i lajm-shqip.com është të ruaje vlerat e nje lajmi te sakte dhe te paaneshem.

Si  jemi duke e realizuar kete  Mision?

Nëpërmjet përpjekjeve të vazhdueshme të stafit tonë, duke përfshirë më shumë se 50 gazetare vullnetare (qe krahas punes se perditshme ndihmojne qe ky mision te vazhdoje), të vendosur në të gjitha qytetet ne Shqiperi, Kosove dhe Maqedoni .

Duke përdorur një polike jo-konfrontuese dhe nje qasje bashkëpunuese me mediat ne kemi aritur te mbledhim  lajmet me te sakta dhe te paanshme ne Shqiperi dhe rajon. Kjo është cfare lajm-shqip.com bën për t’i servirur publikut shqiptar lajmin me te besueshem dhe te sakte.

Vizioni ynë

Vizioni ynë është një Shqiperi me nje demokraci te konsoliduar ne fushen e mediave per brezat e ardhshem. Shoqëria e sotme përballet me sfida të ndryshme. Ne punojme per te lehtesuar keto sfida dhe per te sensibilzuar tregun e mediave ne Shqiperi dhe Rajon.

Më shumë se kurrë më parë, ne duhet të gjejmë mënyra të reja për të siguruar që Mediat ne Shqiperi te jene te lira dhe te pavarura dhe te kene sa me pak ndikim nga politika dhe nga monopolet. Per kete na duhet ndihma dhe vleresimi juaj. Tani është  koha per te treguar fuqine tuaj te veretete. Bashkoju dhe ti  nismes tone me lajm-shqip.com.

Postuar 1 Koment
Mendimi i juaj
  1. KELMENDASI says:

    U R I M E..!

    Lajmet e shpejta dhe te pa anshme duke u shmangur pak nga kronikat sterre-te zeza qe na shkaterruan jane jo te nevojsme, por te domosdoshme..! S U K S E S E.

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.