Postuar me: 17:01 22-12-2014

Samsung thyen pritshmëritë për realitetin virtual (Burimi: Shekulli, www.shekulli.com.al)

pritshmëritëSamsung thyen pritshmëritë për realitetin virtual

Kompania “Samsung” ka prezantuar pajisjen e kokës që i përket “brezit të ri” të realitetit virtual. Pajisja është zhvilluar me “Oculus”, firma “VR”, e cila së fundmi është blerë nga “Facebook”.  

E quajtur “Samsung Gear VR”, përdoruesit bashkojnë tabletin “Note 3” në një pajisje, e cila kushton vetëm 161 paund, por duhet të llogaritet edhe çmimi prej 600 paund të tabletit.  

Kjo pajisje mendohet të dalë në shitje vitin që vjen. ‘Samsung Gear VR’ shkon përtej pritjeve se si teknologjia e lëvizshme mund të përdoret për kënaqësi dhe është e fuqishme. Firma ka bashkëpunuar edhe me disa zhvillues lojërash.

22.12.2014

Burimi: Shekulli

Rreth Autorit

Postuar 1 Koment
Mendimi i juaj
  1. kevin says:

    pse nuk eshte ship

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.