Etiketa nga Arkiva ‘Agjencia Kombëtare e Provimeve’
Nga lajme nga bota Ne 12:07 27-03-2015
0 Komente

Matura shtetërore, përcaktohen datat e provimeve (Burimi: Gazeta Shekulli, www.shekulli.com.al)

Në muajin maj dhe qershor nxënësit e maturës së këtij viti do të tregojnë sesa dinë, në mënyrë që jo vetëm të përmbyllin gjimnazin, por dhe që të mund të sigurojnë një vend për në universitete. More...

Nga lajme Ne 10:08 08-08-2013
0 Komente

Bursa e shtetit, kriteret që duhet të plotësohen (Burimi: Balkanweb, Www.Balkanweb.Com)

TIRANE- Miratohen kriteret që duhet të plotë sojnë nxënësit dhe studentët për të përfituar nga 3550 bursa shteti që janë miratuar për vitin akademik 2013-2014. Sipas vendimit të Këshillit të Ministrave More...

Nga lajmi sot Ne 15:00 22-06-2013
0 Komente

Matematika, zgjedhjet nuk do të pezullojnë korrigjimin e testeve (Burimi: Gazeta Shekulli, www.shekulli.com.al)

Matematika Besarta Basha – Agjencia Kombëtare e Provimeve hedh poshtë zërat për një ndërprerje dy ditore të korrigjimit të provimit të matematikës, ndryshe nga ç’është aluduar deri më tani. More...

All Rights Reserved 2016.