Etiketa nga Arkiva ‘lajm-shqip.com’
Me shume rreth femrave ne nje site              Me shume rreth sportit ne nje site Njoftime Pune
Nga lajmi sot Ne 12:23 22-11-2015
0 Komente

Lëvizja Rinore për Integrim organizoi një bashkëbisedim me temën “Sfidat e Studentëve” (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Lëvizja Rinore për Integrim organizoi një bashkëbisedim me temën “Sfidat e Studentëve” Lëvizja Rinore për Integrim organizoi një bashkëbisedim me temën “Sfidat e Studentëve”. Kejdi Mehmetaj: More...

Nga lajmi sot Ne 12:15 22-11-2015
0 Komente

Konferenca për shtyp e Zv.Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Konferenca për shtyp e Zv.Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim Konferenca për shtyp e Zv.Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Petrit Vasili. Siç jeni njohur, sot në Kuvendin e Shqipërisë More...

Nga lajmi sot Ne 12:01 22-11-2015
0 Komente

Meta mori pjesë në Samitin e Këshillit Atlantik për Energjinë dhe Ekonominë që zhvillohet në Stamboll (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta mori pjesë në Samitin e Këshillit Atlantik për Energjinë dhe Ekonominë që zhvillohet në Stamboll Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta, mori pjesë në Samitin e Këshillit Atlantik për Energjinë dhe More...

Nga lajmi sot Ne 20:21 13-11-2015
0 Komente

Prononcimi për mediat i Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Prononcimi për mediat i Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta. Prononcimi për mediat i Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta. Z. Meta çfarë u diskutua sot në takim me Kryeministrin Edi Rama dhe anëtarët e tjerë More...

Nga lajmi sot Ne 21:55 12-11-2015
0 Komente

Meta mori pjesë në Konferencën për “Garantimin e të Drejtave të Kërkuesve të Mbrojtjes Ndërkombëtare” (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta mori pjesë në Konferencën për “Garantimin e të Drejtave të Kërkuesve të Mbrojtjes Ndërkombëtare” Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta mori pjesë në Konferencën për “Garantimin e të Drejtave More...

Nga lajmi sot Ne 21:37 12-11-2015
0 Komente

Meta: Neni për shpifjen, do të reflektojmë (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta: Neni për shpifjen, do të reflektojmë. Meta: Neni për shpifjen, do të reflektojmë. Meta: Ka një keqkuptim midis qëllimit dhe formulimit të nenit. Z. Meta,  ç’mendim keni për propozimin e fundit More...

Nga lajmi sot Ne 17:25 09-11-2015
0 Komente

Prononcim për mediat i Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Prononcim për mediat i Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim Prononcim për mediat i Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta Z. Naço dha dorëheqjen si Ministër i Drejtësisë. More...

Nga lajmi sot Ne 13:35 31-10-2015
0 Komente

Meta takon Zv.Presidentin e Bankës Botërore për Evropën Qendrore dhe Rajonin e Azisë,z.Müller dhe Drejtorin Ekzekutiv të BB për Rajonin, z.Pagano (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta takon Zv.Presidentin e Bankës Botërore për Evropën Qendrore dhe Rajonin e Azisë,z.Müller dhe Drejtorin Ekzekutiv të BB për Rajonin, z.Pagano Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta takon Zv.Presidentin e More...

Nga lajmi sot Ne 15:42 27-10-2015
0 Komente

Meta u prit në një takim nga Drejtori Rajonal për Evropën Qendrore dhe Lindore të Institutit Demokratik Amerikan, z. Robert Benjamin (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta u prit në një takim nga Drejtori Rajonal për Evropën Qendrore dhe Lindore të Institutit Demokratik Amerikan, z. Robert Benjamin Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta u prit në një takim nga Drejtori Rajonal More...

Nga lajmi sot Ne 16:43 26-10-2015
0 Komente

Konferenca për shtyp e Kryetarit të Grupit Parlamentar të LSI-së, z. Petrit Vasili dhe N/Kryetarit të LSI-së, z. Ylli Manjani (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Konferenca për shtyp e Kryetarit të Grupit Parlamentar të LSI-së, z. Petrit Vasili dhe N/Kryetarit të LSI-së, z. Ylli Manjani Konferenca për shtyp e Kryetarit të Grupit Parlamentar të LSI-së, z. Petrit More...

All Rights Reserved