Etiketa nga Arkiva ‘lajmeshqip’
Me shume rreth femrave ne nje site              Me shume rreth sportit ne nje site Njoftime Pune
Nga lajmi sot Ne 13:25 22-11-2015
0 Komente

LSI, faqe online për transparencën mbi financimin e partisë. Luan Rama: Transparenca ndaj publikut dhe shërbimi ndaj qytetarëve, prioritet i LSI (Burimi: LSi, www.lsi.al)

LSI, faqe online për transparencën mbi financimin e partisë Deklaratë për mediat e Sekretarit të Përgjithshëm të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Luan Rama. Luan Rama: LSI faqe online për transparencën More...

Nga lajmi sot Ne 12:15 22-11-2015
0 Komente

Konferenca për shtyp e Zv.Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Konferenca për shtyp e Zv.Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim Konferenca për shtyp e Zv.Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Petrit Vasili. Siç jeni njohur, sot në Kuvendin e Shqipërisë More...

Nga lajmi sot Ne 12:01 22-11-2015
0 Komente

Meta mori pjesë në Samitin e Këshillit Atlantik për Energjinë dhe Ekonominë që zhvillohet në Stamboll (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta mori pjesë në Samitin e Këshillit Atlantik për Energjinë dhe Ekonominë që zhvillohet në Stamboll Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta, mori pjesë në Samitin e Këshillit Atlantik për Energjinë dhe More...

Nga lajmi sot Ne 20:21 13-11-2015
0 Komente

Prononcimi për mediat i Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Prononcimi për mediat i Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta. Prononcimi për mediat i Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta. Z. Meta çfarë u diskutua sot në takim me Kryeministrin Edi Rama dhe anëtarët e tjerë More...

Nga lajmi sot Ne 22:03 12-11-2015
0 Komente

Fjala e deputetit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Spartak Braho në seancë plenare (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Fjala e deputetit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Spartak Braho në seancë plenare. Fjala e deputetit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Spartak Braho në seancë plenare. I nderuar Kryetar i More...

Nga lajmi sot Ne 17:25 09-11-2015
0 Komente

Prononcim për mediat i Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Prononcim për mediat i Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim Prononcim për mediat i Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta Z. Naço dha dorëheqjen si Ministër i Drejtësisë. More...

Nga lajmi sot Ne 19:11 03-11-2015
0 Komente

Prononcimi për media i Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Prononcimi për media i Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta Prononcimi për media i Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta. Për reformën në drejtësi, që ju e quajtët shumë të rëndësishme pak më parë, More...

Nga lajmi sot Ne 19:01 03-11-2015
0 Komente

Meta priti sot Presidentin e Grupit të Socialistëve dhe Demokratëve në Parlamentin Evropian z. Gianni Pittella (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta priti sot Presidentin e Grupit të Socialistëve dhe Demokratëve në Parlamentin Evropian z. Gianni Pittella Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta priti sot Presidentin e Grupit të Socialistëve dhe Demokratëve More...

Nga lajmi sot Ne 18:38 03-11-2015
0 Komente

Kryetari i Kuvendit priti sot Raporterët e Komisionit të Venecias (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta priti sot Raporterët e Komisionit të Venecias Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta priti sot Raporterët e Komisionit të Venecias. Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta priti sot Raporterët More...

Nga lajmi sot Ne 13:35 31-10-2015
0 Komente

Meta takon Zv.Presidentin e Bankës Botërore për Evropën Qendrore dhe Rajonin e Azisë,z.Müller dhe Drejtorin Ekzekutiv të BB për Rajonin, z.Pagano (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta takon Zv.Presidentin e Bankës Botërore për Evropën Qendrore dhe Rajonin e Azisë,z.Müller dhe Drejtorin Ekzekutiv të BB për Rajonin, z.Pagano Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta takon Zv.Presidentin e More...

All Rights Reserved