Etiketa nga Arkiva ‘Lufta kundër korrupsionit’
Nga lajmi sot Ne 13:32 09-04-2014
0 Komente

Lufta kundër korrupsionit, Llalla shton prokurorët në disa Task-Force (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

TIRANË-Prokurori i Përgjithshëm, Adriatik Llalla, vendosi shtimin e prokurorëve në disa prej Njësive të Përbashkëta Hetimore Task-Force kryesore në Shqipëri. Zyra për shtyp e Prokurorisë së Përgjithshme More...

Nga lajmi sot Ne 9:11 22-12-2013
1 Koment

100 ditët e Ramës, Rexhep Qosja: Berisha para gjyqit, që të luftohet korrupsioni (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

100 ditët e Ramës, Rexhep Qosja – Lufta kundër korrupsionit nuk do të jetë e suksesshme në qoftë se nuk dalin para drejtësisë edhe të ashtuquajturit ‘peshq të mëdhenj’. Ndaj, Sali Berisha More...

Nga lajmi me i fundit Ne 10:11 30-09-2013
0 Komente

Swoboda: Berisha e Basha të mos bojkotojnë, vonojnë integrimin në BE (Burimi: Gazeta Tema, www.gazetatema.net)

Kreu i grupit parlamentar të majtë në Parlamentin Europian. Hannes Swoboda shprehet se lufta kundër korrupsionit në Shqipëri duhet të jetë prioriteti kryesor për qeverinë “Rama”. “Unë e kam njohur More...

Nga lajme Ne 12:20 02-08-2013
0 Komente

Rakipi: Lufta kundër korrupsionit, një prioritet i sigurisë kombëtare (Burimi: Gazeta Shqip, Www.Gazeta-Shqip.Com)

Karriera – Arben Rakipi u emërua kryeprokuror i Shqipërisë në gusht të vitit 1997 dhe u shkarkua nga Parlamenti më 18 mars të vitit 2002. “Humbja e dështimi i bën këta njerëz (politikanët) edhe More...

All Rights Reserved 2016.