Etiketa nga Arkiva ‘Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit’
Nga lajmi sot Ne 14:55 25-02-2014
0 Komente

Certifikimi i hoteleve turistike (Burimi: Top Channel, www.top-channel.tv)

Cilesia e shërbimi në zonat turistike në vend vijon të mbetet një nga problemet kryesore me të cilat përballet turizmi shqiptar.  Për të përmirësuar nivelin e këtij shërbimi me qëllim afrimin e sa More...

Nga lajmi me i fundit Ne 11:12 23-01-2014
0 Komente

Agjencia Kombëtare e Bregdetit me kompetenca të forta ekzekutive (Burimi: Gazeta-Shqip, www.gazeta-shqip.com)

Agjencia Kombëtare e Bregdetit me kompetenca të forta ekzekutive Qeveria “Rama” miratoi dje vendimin, vwnw nw jetw premtimin elektoral tw PS-sw, atë të krijimit të Agjencisë Kombëtare të Bregdetit (AKB), More...

Nga lajmi me i fundit Ne 11:10 18-09-2013
0 Komente

Ministritë ende pa strukturë, sot ndryshimet në mbledhjen e Qeverisë (Burimi: Panorama.com, www.panorama.com.al)

Ministritë ende pa strukturë, sot ndryshimet në mbledhjen e Qeverisë Kryeministri Rama do të mbledhë sot pasdite kabinetin e tij qeveritar, ku pritet të marrë disa vendime të rëndësishme që kanë të More...

All Rights Reserved 2016.