Etiketa nga Arkiva ‘Miratohet pagat e reja’
Nga lajme Ne 9:49 12-08-2013
0 Komente

Miratohet pagat e reja për mësuesit e arsimit parauniversitar (Burimi: Shekulli, Www.Shekulli.Com.Al)

Mësuesit e ciklit të ulët në shkollat vjecarre do të marrin 28.5 mijë lekë në muaj Miratohet struktura e re e pagave në sistemimin parauniversitar. Paga bazë mujore dhe shtesa e pozicionet janë dy shtyllat More...

All Rights Reserved 2016.