Etiketa nga Arkiva ‘notat e letersise 2013’
Nga lajmi sot Ne 15:19 18-06-2013
0 Komente

Si të ruhesh nga përgjimi në internet (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

Si të ruhesh nga përgjimi në internet-Kur u bë publik lajmi se agjencitë e qeverisë amerikane mblidhnin të dhëna për komunikimet në internet dhe telefon të qytetarëve, shumë vetë u befasuan nga fakti More...

All Rights Reserved 2016.