Etiketa nga Arkiva ‘praktika e mesimdhenies’
Me shume rreth femrave ne nje site              Me shume rreth sportit ne nje site Njoftime Pune
Nga lajme nga bota Ne 11:30 18-03-2013
0 Komente

Testimi i mësuesve, si do të ndahen titujt dhe shtesat në pagë (Burimi: Panorama, www.panorama.com.al)

Mësuesit që kërkojnë rritje page duhet të kalojnë testin e kualifikimit. “Panorama” shkruan sot se provimi do të mbahet më 27 prill dhe do të përmbajë pyetje nga kurrikulat me të cilat mësuesit More...

All Rights Reserved 2016.