Etiketa nga Arkiva ‘Sektori Kundër Krimit Ekonomik dhe Financiar’
Nga lajmi sot Ne 18:15 06-06-2013
0 Komente

Tiranë, zbulohet baza e falsifikimi të dokumenteve, arrestohet 62-vjeçari (Burimi: Gazeta Shqip, www.gazeta-shqip.com)

Policia e kryeqytetit ka zbuluar një bazë të falsifikimi të dokumenteve zyrtare, ndërsa është ekzekutuar masa e sigurisë së Gjykatës për 62 vjeçarin Ylber Huqi. Sektori Kundër Krimit Ekonomik dhe Financiar More...

All Rights Reserved 2016.