Etiketa nga Arkiva ‘‘Sulltanesha Hyrem’ përfundon në psikiatri’
Nga lajmi sot Ne 13:37 29-05-2013
0 Komente

‘Sulltanesha Hyrem’ përfundon në psikiatri, braktis serialin (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

TURQI – Meryem Uzerli, ‘sulltanesha’ Hyrem e cila u bë e njohur nga seriali “Shekulli madhështor” (“Muhtesem Yuzyil”), është larguar nga Turqia dhe është kthyer në Berlin. “Jam keq. Nuk More...

All Rights Reserved 2016.