Etiketa nga Arkiva ‘te besh sekes 2 here ne jave’
Nga lajmi me i fundit Ne 19:01 20-07-2013
0 Komente

Dobitë e seksit të rregullt (Burimi: Shekulli.com, www.shekulli.com.al)

Dobitë e seksit të rregullt Shkencëtarët në tërë botën kanë konstatuar që marrëdhënia e rregullt seksuale është shumë e shëndetshme dhe kanë paraqitur shtatë arsye të cilat e konfirmojnë këtë. 1. More...

All Rights Reserved 2016.