Etiketa nga Arkiva ‘teza e provimit’
Nga lajme nga bota Ne 14:43 01-06-2015
0 Komente

Matematika, ja teza e provimit (Burimi: Gazeta Shekulli, www.shekulli.com.al)

Në datën 9 qershor, 46 mijë maturantë do të japin provimin e tretë në radhë dhe njëkohësisht provimin e dytë të detyruar, rezultati i të cilit hyn në formulën e llogaritjes së pikëve. Matematika, More...

Nga lajmi sot Ne 14:18 14-06-2013
0 Komente

Skandal, News24 siguron tezën e Matematikës para përfundimit të provimit (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

TIRANË-Sot rreth 50 mijë maturantë iu nënshtruan provimit të dytë të detyrueshëm, atij të Maturës. Në orën 10:00 nxënësit u sistemuan në klasa për të qëndruar aty 2 orë e gjysmë. Sapo nxënësit More...

All Rights Reserved 2016.