Etiketa nga Arkiva ‘DAR Shkodër’
Nga lajmi sot Ne 15:14 28-10-2013
0 Komente

Hapet gara për krerët e DAR, Mazniku: Ftojmë arsimtarët me përvojë (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

Hapet gara për krerët e DAR, Mazniku: Ftojmë arsimtarët me përvojë-Më 5 nëntor në selinë e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit do të shpallet lista e konkurrentëve për krerë të Drejtorive Arsimore More...

All Rights Reserved 2016.