Etiketa nga Arkiva ‘femrat e mbuluara’
Me shume rreth femrave ne nje site              Me shume rreth sportit ne nje site Njoftime Pune
Nga lajme Ne 11:34 07-08-2013
0 Komente

Kosovë, çështja e shamisë , në dorën e kryeministrit (Burimi: Balkanweb, Www.Balkanweb.Com)

Kosovë, çështja e shamisë - Komisioni për Liritë Fetare, i ka rekomanduar Kryeministrit të Kosovës Hashim Thaçi të lejojë mbajtjen e shamive në shkollat fillore dhe të mesme. Ky rekomandim vjen, siç More...

All Rights Reserved 2016.