Etiketa nga Arkiva ‘lajmet e fundit’
Nga lajmi sot Ne 15:07 06-12-2015
0 Komente

Këshilltarët e LSI në Këshillin Bashkiak të Tiranës, dëgjesë publike me shoqërinë civile (Burimi: LSI)

Këshilltarët e LSI në Këshillin Bashkiak të Tiranës, dëgjesë publike me shoqërinë civile Këshilltarët e LSI dëgjesë publike me shoqërinë civile lidhur me pretendimet që kanë të rinjtë për projektbuxhetin More...

Nga lajmi sot Ne 16:39 02-12-2015
0 Komente

Meta takohet me z. Johannes Singhammer, z. Wolfgang Hellmich dhe z. Ralf Brauksiepe (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta takohet me z. Johannes Singhammer, z. Wolfgang Hellmich dhe z. Ralf Brauksiepe Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta takohet me z. Johannes Singhammer, z. Wolfgang Hellmich dhe z. Ralf Brauksiepe. Gjatë vizitës More...

Nga lajmi sot Ne 16:31 02-12-2015
0 Komente

Meta zhvilloi takime të rëndësishme me personalitete të politikës gjermane në Berlin (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta zhvilloi takime të rëndësishme me personalitete të politikës gjermane në Berlin Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta zhvilloi takime të rëndësishme me personalitete të politikës gjermane në Berlin. Gjatë More...

Nga lajmi sot Ne 16:21 02-12-2015
0 Komente

Meta përshëndet vendimin e Organizatës së Traktatit të Atlantikut të Veriut (NATO) për të ftuar Malin e Zi të hapë negociatat e anëtarësimit (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta përshëndet vendimin e Organizatës së Traktatit të Atlantikut të Veriut (NATO) për të ftuar Malin e Zi të hapë negociatat e anëtarësimit Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta përshëndet vendimin e Organizatës More...

Nga lajmi sot Ne 19:05 30-11-2015
0 Komente

Petrit Vasili reagon në lidhje me situatën në Kosovë (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Petrit Vasili reagon në lidhje me situatën në Kosovë Kryetari i grupit parlamentar të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Petrit Vasili reagon në lidhje me situatën në Kosovë. Vasili: Përshkallëzimi More...

Nga lajmi sot Ne 12:15 22-11-2015
0 Komente

Konferenca për shtyp e Zv.Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Konferenca për shtyp e Zv.Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim Konferenca për shtyp e Zv.Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Petrit Vasili. Siç jeni njohur, sot në Kuvendin e Shqipërisë More...

Nga lajmi sot Ne 22:03 12-11-2015
0 Komente

Fjala e deputetit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Spartak Braho në seancë plenare (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Fjala e deputetit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Spartak Braho në seancë plenare. Fjala e deputetit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Spartak Braho në seancë plenare. I nderuar Kryetar i More...

Nga lajmi sot Ne 21:55 12-11-2015
0 Komente

Meta mori pjesë në Konferencën për “Garantimin e të Drejtave të Kërkuesve të Mbrojtjes Ndërkombëtare” (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta mori pjesë në Konferencën për “Garantimin e të Drejtave të Kërkuesve të Mbrojtjes Ndërkombëtare” Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta mori pjesë në Konferencën për “Garantimin e të Drejtave More...

Nga lajmi sot Ne 21:37 12-11-2015
0 Komente

Meta: Neni për shpifjen, do të reflektojmë (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta: Neni për shpifjen, do të reflektojmë. Meta: Neni për shpifjen, do të reflektojmë. Meta: Ka një keqkuptim midis qëllimit dhe formulimit të nenit. Z. Meta,  ç’mendim keni për propozimin e fundit More...

Nga lajmi sot Ne 17:25 09-11-2015
0 Komente

Prononcim për mediat i Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Prononcim për mediat i Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim Prononcim për mediat i Kryetarit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Ilir Meta Z. Naço dha dorëheqjen si Ministër i Drejtësisë. More...

All Rights Reserved 2016.