Etiketa nga Arkiva ‘lajmet soft’
Nga lajme Ne 12:25 11-08-2013
0 Komente

Vildane Zeneli: Mbaj në kokë diamante një milionë dollarësh (Burimi: Shqiptarja.Com, Www.Shqiptarja.Com)

Vildane Zeneli është një nga shqiptaret më të suksesshme jashtë vendit, nëse matës për suksesin do të jenë punët e superpaguara dhe jo lajmet soft e skandale personale që vijnë për shumë vajza të More...

All Rights Reserved 2016.