Etiketa nga Arkiva ‘lajmet sot’
Me shume rreth femrave ne nje site              Me shume rreth sportit ne nje site Njoftime Pune
Nga lajmi sot Ne 15:07 06-12-2015
0 Komente

Këshilltarët e LSI në Këshillin Bashkiak të Tiranës, dëgjesë publike me shoqërinë civile (Burimi: LSI)

Këshilltarët e LSI në Këshillin Bashkiak të Tiranës, dëgjesë publike me shoqërinë civile Këshilltarët e LSI dëgjesë publike me shoqërinë civile lidhur me pretendimet që kanë të rinjtë për projektbuxhetin More...

Nga lajmi sot Ne 14:41 06-12-2015
0 Komente

Meta mori pjesë në takimin e Sekretarëve të Përgjithshëm të Parlamenteve të Ballkanit Perëndimor (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta mori pjesë në takimin e Sekretarëve të Përgjithshëm të Parlamenteve të Ballkanit Perëndimor Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta mori pjesë në takimin e Sekretarëve të Përgjithshëm të Parlamenteve More...

Nga lajmi sot Ne 16:39 02-12-2015
0 Komente

Meta takohet me z. Johannes Singhammer, z. Wolfgang Hellmich dhe z. Ralf Brauksiepe (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta takohet me z. Johannes Singhammer, z. Wolfgang Hellmich dhe z. Ralf Brauksiepe Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta takohet me z. Johannes Singhammer, z. Wolfgang Hellmich dhe z. Ralf Brauksiepe. Gjatë vizitës More...

Nga lajmi sot Ne 16:31 02-12-2015
0 Komente

Meta zhvilloi takime të rëndësishme me personalitete të politikës gjermane në Berlin (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta zhvilloi takime të rëndësishme me personalitete të politikës gjermane në Berlin Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta zhvilloi takime të rëndësishme me personalitete të politikës gjermane në Berlin. Gjatë More...

Nga lajmi sot Ne 16:21 02-12-2015
0 Komente

Meta përshëndet vendimin e Organizatës së Traktatit të Atlantikut të Veriut (NATO) për të ftuar Malin e Zi të hapë negociatat e anëtarësimit (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta përshëndet vendimin e Organizatës së Traktatit të Atlantikut të Veriut (NATO) për të ftuar Malin e Zi të hapë negociatat e anëtarësimit Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta përshëndet vendimin e Organizatës More...

Nga lajmi sot Ne 15:33 01-12-2015
0 Komente

Meta takohet me Kryetarin e Komisionit të Çështjeve të Brendshme në Bundestag, z. Ansgar Heveling (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta takohet me Kryetarin e Komisionit të Çështjeve të Brendshme në Bundestag, z. Ansgar HevelingKryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta takohet me Kryetarin e Komisionit të Çështjeve të Brendshme në Bundestag, More...

Nga lajmi sot Ne 15:23 01-12-2015
0 Komente

Kryetari i Kuvendit zhvillon një vizitë pune në Berlin (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Kryetari i Kuvendit zhvillon një vizitë pune në Berlin Kryetari i Kuvendit zhvillon një vizitë pune në Berlin. Takime me deputetët, z. Florian Hahn dhe z. Andrej Hunko si edhe me Sekretarin e Shtetit në More...

Nga lajmi sot Ne 12:23 22-11-2015
0 Komente

Lëvizja Rinore për Integrim organizoi një bashkëbisedim me temën “Sfidat e Studentëve” (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Lëvizja Rinore për Integrim organizoi një bashkëbisedim me temën “Sfidat e Studentëve” Lëvizja Rinore për Integrim organizoi një bashkëbisedim me temën “Sfidat e Studentëve”. Kejdi Mehmetaj: More...

Nga lajmi sot Ne 20:21 13-11-2015
0 Komente

Prononcimi për mediat i Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Prononcimi për mediat i Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta. Prononcimi për mediat i Kryetarit të Kuvendit, z. Ilir Meta. Z. Meta çfarë u diskutua sot në takim me Kryeministrin Edi Rama dhe anëtarët e tjerë More...

Nga lajmi sot Ne 22:03 12-11-2015
0 Komente

Fjala e deputetit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Spartak Braho në seancë plenare (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Fjala e deputetit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Spartak Braho në seancë plenare. Fjala e deputetit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Spartak Braho në seancë plenare. I nderuar Kryetar i More...

All Rights Reserved 2016.