Etiketa nga Arkiva ‘lajmi i fundit’
Me shume rreth femrave ne nje site              Me shume rreth sportit ne nje site Njoftime Pune
Nga lajmi sot Ne 15:07 06-12-2015
0 Komente

Këshilltarët e LSI në Këshillin Bashkiak të Tiranës, dëgjesë publike me shoqërinë civile (Burimi: LSI)

Këshilltarët e LSI në Këshillin Bashkiak të Tiranës, dëgjesë publike me shoqërinë civile Këshilltarët e LSI dëgjesë publike me shoqërinë civile lidhur me pretendimet që kanë të rinjtë për projektbuxhetin More...

Nga lajmi sot Ne 14:41 06-12-2015
0 Komente

Meta mori pjesë në takimin e Sekretarëve të Përgjithshëm të Parlamenteve të Ballkanit Perëndimor (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta mori pjesë në takimin e Sekretarëve të Përgjithshëm të Parlamenteve të Ballkanit Perëndimor Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta mori pjesë në takimin e Sekretarëve të Përgjithshëm të Parlamenteve More...

Nga lajmi sot Ne 16:39 02-12-2015
0 Komente

Meta takohet me z. Johannes Singhammer, z. Wolfgang Hellmich dhe z. Ralf Brauksiepe (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta takohet me z. Johannes Singhammer, z. Wolfgang Hellmich dhe z. Ralf Brauksiepe Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta takohet me z. Johannes Singhammer, z. Wolfgang Hellmich dhe z. Ralf Brauksiepe. Gjatë vizitës More...

Nga lajmi sot Ne 16:31 02-12-2015
0 Komente

Meta zhvilloi takime të rëndësishme me personalitete të politikës gjermane në Berlin (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta zhvilloi takime të rëndësishme me personalitete të politikës gjermane në Berlin Kryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta zhvilloi takime të rëndësishme me personalitete të politikës gjermane në Berlin. Gjatë More...

Nga lajmi sot Ne 16:21 02-12-2015
0 Komente

Meta përshëndet vendimin e Organizatës së Traktatit të Atlantikut të Veriut (NATO) për të ftuar Malin e Zi të hapë negociatat e anëtarësimit (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta përshëndet vendimin e Organizatës së Traktatit të Atlantikut të Veriut (NATO) për të ftuar Malin e Zi të hapë negociatat e anëtarësimit Kryetari i Kuvendit z. Ilir Meta përshëndet vendimin e Organizatës More...

Nga lajmi sot Ne 15:33 01-12-2015
0 Komente

Meta takohet me Kryetarin e Komisionit të Çështjeve të Brendshme në Bundestag, z. Ansgar Heveling (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Meta takohet me Kryetarin e Komisionit të Çështjeve të Brendshme në Bundestag, z. Ansgar HevelingKryetari i Kuvendit, z. Ilir Meta takohet me Kryetarin e Komisionit të Çështjeve të Brendshme në Bundestag, More...

Nga lajmi sot Ne 19:14 30-11-2015
0 Komente

Petrit Vasili dhe Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së, z. Luan Rama morën pjesë në homazhet e zhvilluara në Varrezat e Dëshmorëve me rastin e 29 nëntorit (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Petrit Vasili dhe Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së, z. Luan Rama morën pjesë në homazhet e zhvilluara në Varrezat e Dëshmorëve me rastin e 29 nëntorit Zv.Kryetari i LSI-së, z. Petrit Vasili dhe Sekretari More...

Nga lajmi sot Ne 19:05 30-11-2015
0 Komente

Petrit Vasili reagon në lidhje me situatën në Kosovë (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Petrit Vasili reagon në lidhje me situatën në Kosovë Kryetari i grupit parlamentar të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Petrit Vasili reagon në lidhje me situatën në Kosovë. Vasili: Përshkallëzimi More...

Nga lajmi sot Ne 18:48 30-11-2015
0 Komente

Kryetari i Kuvendit merr pjesë në aktivitetin e organizuar me rastin e ditëve të nëntorit shqiptar në Dyseldorf (Burimi: LSI, www.lsi.al)

Kryetari i Kuvendit merr pjesë në aktivitetin e organizuar me rastin e ditëve të nëntorit shqiptar në Dyseldorf Kryetari i Kuvendit merr pjesë në aktivitetin e organizuar me rastin e ditëve të nëntorit More...

Nga lajmi sot Ne 13:25 22-11-2015
0 Komente

LSI, faqe online për transparencën mbi financimin e partisë. Luan Rama: Transparenca ndaj publikut dhe shërbimi ndaj qytetarëve, prioritet i LSI (Burimi: LSi, www.lsi.al)

LSI, faqe online për transparencën mbi financimin e partisë Deklaratë për mediat e Sekretarit të Përgjithshëm të Lëvizjes Socialiste për Integrim, z. Luan Rama. Luan Rama: LSI faqe online për transparencën More...

All Rights Reserved 2016.