Etiketa nga Arkiva ‘lgbt ne shqiperi’
Nga gazeta shqip Ne 16:44 17-05-2013
0 Komente

BE: Diskriminim dhe dhunë kundër LGBT-së (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

Diskriminim-1/4 e njerëzve homoseksuale të anketuar në një sondazh të madh të realizuar nga Bashkimi Europian thonë se i janë nënshtruar sulmeve apo kërcënimeve të dhunshme në pesë vitet e fundit. Nga More...

All Rights Reserved 2016.