Etiketa nga Arkiva ‘llojet e semundjeve’
Nga gazeta e pavarur Ne 10:26 18-04-2013
0 Komente

Çfarë sëmundjesh paralajmëron djersitja e tepërt (Burimi: Ikub.al, www.ikub.al)

Djersitja dhe të mirat e saj Djersitja është një mënyrë e eleminimit të lëngjeve të tepërta nga organizmi dhe luan një rol të rëndësishëm në ruajtjen e temperaturës së trupit. Trupi vazhdimisht More...

All Rights Reserved 2016.