Etiketa nga Arkiva ‘Ministria e Energjisë dhe Industrisë’
Me shume rreth femrave ne nje site              Me shume rreth sportit ne nje site Njoftime Pune
Nga lajme nga bota Ne 9:33 09-06-2015
0 Komente

Kërkimi i naftës në tokë e në det, Ministria shtyn afatin (Burimi: Gazeta Shekulli, www.shekulli.com.al)

Ministria e Energjisë dhe Industrisë ka vendosur të shtyjë afatin e dorëzimit të ofertave për blloqet e lira të naftës që do t’u jepen kompanive private për kërkim dhe zhvillim. Përmes një urdhri More...

Nga lajmi sot Ne 15:34 08-04-2014
0 Komente

KKTSH aprovon lejen zhvillimore komplekse për TAP (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

TIRANË- Këshilli Kombëtar i Territorit në Shqipëri ka aprovuar lejen zhvillimore komplekse për gazsjellësin TAP. Leja tani pritet të lëshohet nga Ministria e Energjisë dhe Industrisë. Menaxheri i TAP More...

Nga lajmi sot Ne 10:50 20-11-2013
0 Komente

DAP, 13 vende vakante në administratë (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

DAP, 13 vende vakante në administratë  - Ndërsa opozita akuzon për të paktën 2500 të larguar nga puna, sipas të dhënave zyrtare të qeverisë rezultojnë vetëm 13 vende vakante për të cilat mund të More...

Nga lajmi me i fundit Ne 11:10 18-09-2013
0 Komente

Ministritë ende pa strukturë, sot ndryshimet në mbledhjen e Qeverisë (Burimi: Panorama.com, www.panorama.com.al)

Ministritë ende pa strukturë, sot ndryshimet në mbledhjen e Qeverisë Kryeministri Rama do të mbledhë sot pasdite kabinetin e tij qeveritar, ku pritet të marrë disa vendime të rëndësishme që kanë të More...

All Rights Reserved 2016.