Etiketa nga Arkiva ‘Ndotja e ujit’
Nga lajmi sot Ne 19:05 26-09-2013
0 Komente

Ndotja e ujit, në nivele alarmante (Burimi: Shekulli, www.shekulli.com.al)

Ndotja e ujit, në nivele alarmante: Ndërtimi i Landfillit të Sharrës ka ndotur ujërat sipërfaqësore dhe nëntokësore deri në 8- fish të vlerave, që ishin para ngritjes së vend depozitimit. Elvis Cela, More...

All Rights Reserved 2016.