Etiketa nga Arkiva ‘Ndryshimi i ministrive’
Nga lajmi sot Ne 11:10 30-08-2013
0 Komente

Ndryshimi i ministrive (Burimi: Top Channel, Www.Top-Channel.Tv)

Ndryshimi i ministrive – Me ndryshimin e strukturës së disa ministrive në qeverinë Rama,bashke më të do të ndryshojnë edhe selitë e tyre.  Financat, ekonomia dhe mbrojtja do të lëvizin nga dikasterët More...

All Rights Reserved 2016.