Etiketa nga Arkiva ‘te rinjte shqiptare’
Nga gazeta e pavarur Ne 16:22 02-03-2013
0 Komente

Pse të rinjtë shqiptarë po studiojnë përsëri shkenca? (Burimi: Ikub.al, www.ikub.al)

Për vite me radhë, të studioje shkenca ekzakte nuk ishte dhe aq trendy. Kinemaja vetë kontribuoi duke krijuar imazhin e shkencëtarit të ri, me syze të mëdha, plotësisht të hutuar, që sa më shumë përparonte More...

Nga gazeta e pavarur Ne 12:43 01-03-2013
0 Komente

STUDIMI/ “50% e të rinjve shqiptarë duan të emigrojnë, kjo është e papërfytyrueshme” (Burimi: Gazeta Tema, www.gazetatema.net)

Fondacioni Fridrih Ebert publikoi një studim mbi mendimet e rinisë shqiptare për të sotmen dhe të ardhmen e afërt, bazuar tek një sondazh i gjerë në të gjithë territorin e vendit. Sipas këtij studimi, More...

Nga gazeta e pavarur Ne 14:11 18-01-2013
0 Komente

Pse shqiptarët i paragjykojnë homoseksualët?! (Burimi: Gazeta Shekulli, shekulli.com.al)

Të rinjtë shqiptarë kanë një nivel shumë të lartë paragjykimi dhe intolerance ndaj homoseksualëve, pra thënë ndryshe janë homofobë. Ky fakt konfirmohet edhe nga një studim me temë “Rinia Shqiptare More...

All Rights Reserved 2016.