Etiketa nga Arkiva ‘www.gazetarepublika.al’
Nga lajmi sot Ne 15:42 20-06-2013
0 Komente

Nga një skuqje e lëkurës në një sëmundje të vërtetë me emrin “Rosacea” (Burimi: Republika, www.gazetarepublika.al)

Rosacea është një sëmundje e lëkurës që shfaqet në formën e skuqjes, akne dhe puçrra në fytyrë. Shumë njerëz besojnë se Rosacea është një lloj akne por ajo nuk është e vërtetë. Rreth 10 për More...

Nga lajmi sot Ne 13:01 18-06-2013
0 Komente

Biznesi për taksat: “Të administrohen më mirë” (Burimi: Republika, www.gazetarepublika.al)

 Biznesi për taksat: “Të administrohen më mirë”. Nga ana e biznesit është vlerësuar vëmendja e kushtuar ekonomisë dhe biznesit në këtë fushatë elektorale, por për sa u përket premtimeve, është More...

Nga lajmi sot Ne 14:20 12-06-2013
0 Komente

Enti i Banesave, personat që përfitojnë strehim (Burimi: Republika, www.gazetarepublika.al)

Enti Kombëtar i Banesave ka publikuar ditën e djeshme, listën e pronarëve që përfitojnë strehim nga lirimi i pronave të tyre nga qiramarrësit. Kështu, në zbatim të Aktit Normativ, i cili ka hyrë në More...

Nga lajmi sot Ne 13:04 12-06-2013
0 Komente

Sëmundjet që luftojnë brokoli dhe lakra (Burimi: Republika, www.gazetarepublika.al)

Brokoli është ushqim thelbësor për shtatzënat, sepse është i pasur me proteina, kalcium, vitamina, antioksidant, detoksifikues, hekur, fosfor, të cilët e bëjnë një komponent ideal për dietat. Brokoli More...

Nga lajmi sot Ne 12:22 11-06-2013
0 Komente

Amnistia fiskale, detyrimet që falen (Burimi: Republika, www.gazetarepublika.al)

Ligji “Për legalizimin e kapitalit dhe faljen e një pjese të borxhit tatimor dhe doganor”, i cili mori miratimin e Kuvendit në seancën e tij të fundit dhe që vendos shtyrjen e afatit të zbatimit të More...

Nga lajmi sot Ne 11:13 11-06-2013
0 Komente

20 ushqimet për të mundur diabetin (Burimi: Republika, www.gazetarepublika.al)

Çfarë konsumoni mund të ndihmoj të kontrollohet dhe lufohet diabeti. Sa herë që shtyn karrocën e blerjes në supermarket, aty ju gjithashtu merrni vendim që shkon përtej asaj se a do të hash mish viçi More...

All Rights Reserved 2016.