Postuar me: 9:17 12-06-2012

Të pandehurit kërkojnë pafajësi me procedura

Shperndaje
Etiketat

Banda e Durrësit


Të pandehurit e akuzuar si pjesëtarë të Bandave të Durrësit kërkojnë pafajësi. Procesi i djeshëm në Gjykatën e Apelit të Krimeve të Rënd ka vijuar sërish me konkluzionet përfundimtare të avokatëve, të cilët njëzëri kërkuan që të gjithë të gjykuarit të lirohen, me pretendimin se prokuroria dhe Gjykata e Shkallës së Parë kanë gabuar me procedura. Midis personave që kërkojnë liri është edhe Lulzim Berisha dhe Endrit Dokle, dy krerët e grupit.

12.06.2012

 

Burimi: Gazeta Shqip

Rreth Autorit

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.