Postuar me: 11:56 06-07-2015

Vend i lirë pune, Programues

The HackerPozicioni i punës: Programues

Përshkrimi i punës:
Soft & Solutions kërkon të zgjerojë skuadrën e programuesve me disa anëtarë të rinj, të vetë motivuar, bashkëpunues , me vullnet për të marrë njohuri të reja.

Aftësitë e kërkuara:

– Të kenë mbaruar bachelorin
– Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze.
– Njohuri mesatare në programimin e orientuar nga objektet
– Njohuri mesatare në database
– Aftësi në përgatitjen e dokumentave teknike
– Njohuri fillestare HTML/CSS/JavaScript
– Nuk është e domosdoshme eksperienca e mëparshme
– Të jenë të komunikueshëm, metodikë dhe të organizuar
– Ndershmëri dhe integritet
– Shumë të besueshëm, etikë dhe diskretë
– Aftësi të mira organizative dhe pune në grup

Avantazh do të kenë aplikantët që:

– Kanë mbaruar studimet me mesatare mbi 8
– Zotërojnë një nivel mesatar të gjuhës franceze
– Kanë kryer studimet në një nga degët : Informatikë, Informatikë Ekonomike ose profile të ngjashme.
– Njohuri të mira në Java, C++.

Dokumentat e nevojshme për të aplikuar:

– CV me foto
– Letër motivimi
– Diplomë dhe listë notash

Aplikimet të cilat kanë mungesë të ndonjërit prej dokumentave të mësipërm do të skualifikohen automatikisht.

Mirëpresim aplikimet tuaja në: recruit.softsolutions@gmail.com
Më tepër informacion mbi kompaninë tone mund të merrni në faqen zyrtare:

http://softsolution.al/

12351

Rreth Autorit

-

Komenti Juaj :

CAPTCHA *

All Rights Reserved 2016.