Etiketa nga Arkiva ‘kafshet e rralla’
Nga lajme nga bota Ne 16:53 16-09-2012
0 Komente

Australi, ambjentalistët kundër Armanit (Burimi: Balkanweb, www.balkanweb.com)

Aktivistët e PETA kanë protestuar përpara godinës së Emporio Armani, Sidnye, kundër përdorimit të vazhdueshëm të peliceve të kafshëve në produktet e veshjeve. Tre femra janë shtrirë nudo dhe janë More...

Nga lajme nga bota Ne 16:03 12-09-2012
0 Komente

Delet i nisin SMS bariut, për t’u mbrojtur nga ujqit (Burimi: Shokuese, www.shokuese.com)

Shpikja e fundit e një zvicerani. Mjafton vetëm një SMS e deleve ndaj bariut dhe ky i fundit e kupton menjëherë se ato janë në rrezik. Por si mund të arrihet kjo? Duke vendosur pikërisht një matës që More...

Nga lajme nga bota Ne 16:05 23-08-2012
0 Komente

Ngordh Bao Bao, panda më e vjetër në botë (Burimi: Gazeta Shqip, gazeta-shqip.com)

Bao Bao, panda më e vjetër në botë ngordhi në kopshtin zoologjik të Berlinit, ku jetonte prej vitit 1987 kur iu dhurua Gjermanisë Perëndimore nga Kina. Bao Bao ngordhi në moshën 34-vjeçare, ndërsa ende More...

All Rights Reserved 2016.