Etiketa nga Arkiva ‘llojet e punes’
Nga gazeta shqip Ne 12:27 17-05-2013
0 Komente

Profesionet më të mira dhe më të këqija (Burimi: Gazeta Shqip, gazeta-shqip.com)

Profesionet-Megjithëse menaxherët e kompanive financiare kanë fituar urrejtje për shkak të pagave të tyre të ekzagjeruara, statistikat tregojnë se ata që paguhen më shumë në SHBA në fakt punojnë nëpër More...

All Rights Reserved 2016.