Etiketa nga Arkiva ‘shtetet e mëdha’
Nga lajmi me i fundit Ne 20:06 24-08-2013
0 Komente

10 shtetet e mëdha që u zhdukën gjatë shekullit XX (Burimi: Shekulli.com, www.shekulli.com.al)

10 shtetet e mëdha që u zhdukën gjatë shekullit XX Shtete të reja janë shfaqur në mënyrë të papritur dhe konstante. Në fillim të shek XX, kishte vetëm disa shtete të pavarura sovrane; sot, janë afërsisht More...

All Rights Reserved 2016.